Böcker för dig med intresse för segling och båtar

Om du alltid tyckt om att ha vinden i håret och blicken ut över havet. Då kanske du har seglat någon gång eller funderar på att testa. Det finns mycket inspiration för att påbörja eller väcka liv i seglingen och många väljer att läsa böcker.

Känslan av att lugnt och skönt luta sig tillbaka i soffan och drömma sig bort är många gånger obeskrivlig. Förutom att det ofta bidrar till en harmonisk känsla kan du också planera för dina seglaräventyr.

Välj en bok som passar dig

Om du är intresserad av knopar finns det mycket att lära sig. Ska du ge dig iväg med en segelbåt är det viktigt att veta hur masten fungerar. Det kan vara avgörande att kunna göra ett par rejäla knopar, för att undvika olyckor och så att inte masten rör sig okontrollerat i olika riktningar. När du ska ge dig iväg på äventyr är det också viktigt att hålla koll på sjökortssymboler. Kombinera med böcker om navigation och sjömanskap så är du redo att börja.

Hitta en bok om båtar och segling på nätet

Det ska vara enkelt att handla böcker. Du kan hitta många olika böcker om både båtar och segling online, beställ på nätet efter att du har hittat din favorit.