Att hitta sina favoriter

Har man börjat att lyssna på ljudböcker så blir det lätt att man lyssnar på liknande författare som man redan vet är bra. Samma sak gäller med uppläsare så kan man ha sina favoriter som läser e-böckerna, man väljer bok utifrån vilken som läser upp den. Det vara gott att hitta nya favoriter att lyssna på.

ljudbok

Genom att kolla in kunders betygsättning och recensioner av e-böcker kan man välja vilka man vill lyssna på. Då får du en uppfattning om dels vad boken handlar om men också vad personen som lyssnat på boken tycker om den. Du kan även hitta andra intressanta böcker från samma författare som kan vara lyssningsbara. Hos ljudboksföretaget Loud2Hear så kan du även kolla i en 10 i topp lista för att se vilka som toppar den listan men också välja efter kategorier och genrer.

Det finns många fördelare med att lyssna på en bok istället för att läsa den, du kan lyssna på e-boken i princip överallt. Ladda hem ett antal böcker till din mobil då den kan följa dig överallt. Du kan lyssna med lurar under din semester och du ligger på stranden, lyssna när du står och lagar mat eller om du sitter på bussen på väg till jobbet. Det finns egentligen ingen begränsning när du kan lyssna, ja det ska vara när du sover då.

Det är ungefär som att lyssna på musik förutom att någon som läser det du lyssnar på. Har du inte testat ljudböcker innan men gillar att läsa vanliga analoga böcker så ska du helt klart ge det en chans, när du väl börjat så kanske du inte vill något annat än att lyssna på ljudböcker.